טוען...
טוען...
איך למחוק את החשבון והמידע האישי שלכם מאתר זמן חופה
אם נרשמתם לאתר זמן חופה (כולל באמצעות התחברות עם Facebook), תוכלו לבקש בכל עת למחוק את החשבון ואת כל המידע האישי השמור במערכת שלנו.
לאחר אישור הבקשה, כל הנתונים האישיים שלכם — כולל פרטי פרופיל, מודעות שפרסמתם, ופרטי הקשר — יימחקו לצמיתות תוך 30 יום.
שלחו אלינו אימייל עם הפרטים הבאים:
שלחו ל: [email protected]
נטפל בבקשתכם תוך עד 30 יום, בהתאם לחוק הגנת הפרטיות.
אם התחברתם לאתר עם חשבון Facebook ואתם רוצים לנתק את הגישה:
שימו לב: הסרת האפליקציה דרך Facebook מסירה רק את ההרשאה — היא לא מוחקת את הנתונים מהאתר שלנו. למחיקה מלאה שלחו אלינו אימייל כמתואר למעלה.
אנחנו מזמינים אתכם לעיין במדיניות הפרטיות המלאהאו ליצור קשר דרךדף יצירת הקשר.